Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
12 juli 2014
Zomervakantie !

Donderdagavond 10 juli was de Rochusfamilie te vinden op de OLS terreinen in Grevenbicht om daar een handje te helpen tijdens de feestavond voor de vele vrijwilligers.

Samen met nog 4 andere Hulsbergse verenigingen hebben zij de handen uit de mouwen gestoken en er mede voor gezorgd dat de vele vrijwilligers een leuke avond konden beleven.

 

Met deze activiteit zit het 1e half jaar er voorlopig even op…. Het is nu tijd voor een welverdiend zomerreces! De zomervakantie werd afgelopen maandag al officieel ingeluid met de traditionele toepavond, maar nu is het dan echt zover. Uniformen terug in de kast, vaandels opbergen, stokken kunnen aan de kant en ook de trommen krijgen even een aantal weken rustpauze. 

        

 

Op maandag 4 augustus staat onze 1e repetitie weer gepland en dan gaan we met groot enthousiasme verder repeteren en ons voorbereiden voor de 2e helft van het jaar dat voornamelijk in het teken staat van ons Promsconcert 'Fly with us into the music' op 8 november.

Maar voor nu wensen wij iedereen een fijne aar voor nu wensen wij iedereen een gezellige, onbezorgde vakantie, veel plezier allemaal!


 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!