Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
31 mei 2017
Wij zijn op zoek naar een nieuwe, muzikaal leider !

St. Rochus is een enthousiaste muziekvereniging uit Hulsberg. Dit mooie dorp uit de Gemeente Nuth kent een rijk verenigingsleven met o.a. 2 fanfares en onze Drumband, die overigens een geheel zelfstandige en volwaardige vereniging is. 
 

Kwaliteit en enthousiasme in muziek maken staan voorop en dit willen wij graag overbrengen aan anderen. Ook de jeugd staat hoog in ons vaandel. Investeren in een gedegen jeugdopleiding is investeren in de toekomst van onze mooie dorpsvereniging. 

De drumband komt uit in de 2e divisie, gestemd slagwerk (sectie A2) en heeft 23 spelende leden in de leeftijd van 12 t/m 66 jaar. Niet alleen het podium, maar zeker ook het marsgedeelte staat binnen deze vereniging hoog aangeschreven.
St. Rochus heeft behoefte aan een enthousiaste en deskundige leermeester (m/v)  die op een kundige manier weet om te gaan met de verschillende muzikale capaciteiten en iemand die de verenigings- én dorpsactiviteiten van deze bruisende vereniging kan respecteren.  Zoek jij een nieuwe muzikale uitdaging binnen een gezellige, hechte muziekgroep, stop dan met zoeken!

Neem geheel vrijblijvend contact op met secretaris Ilona Dormans-Vleugels via info@sintrochushulsberg.nl en informeer naar een uitgebreide profielschets van onze vereniging. Kijk in de tussentijd ook eens op de website van onze club die binnenkort haar 60-jarige verjaardag viert: www.sintrochushulsberg.nl 


Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!