Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
25 januari 2015
Vruchtbaar solistenconcours


Vandaag namen ook onze eigen solisten deel aan het concours zoals wij dat samen met de LBT organiseerde.
Om 15.00u beet Roy Souren de spits af op marimba. Daarna volgde Hubert Trepels (voor het eerst) op xylofoon, Joep Vliegen op kleine trom, het duo Jesse Gaemers en Wouter ten Vaarwerk op kleine trom, gevolgd door het 2e duo Maikel Leurs en Rick Habets op kleine trom en Jordy Steins - met zijn 9 jaar de benjamin van het stel - sloot de rij, eveneens op kleine trom. 

 

In ons eigen verenigingslokaal gingen onze jeugdslagwerkers met hele mooie punten aan de haal. Roy Souren scoorde het hoogst met maar liefst 89 punten en won daarmee een beker voor het hoogst aantal punten in de 4e Divisie! De overige solisten scoorden allen een fraaie 1e prijs en deelden mee in de feestvreugde met hun slagwerkvrienden. Ook debutant Jordy Steins behaalde maar liefst 85 punten! De exacte punten luiden als volgt: Roy Souren: 89 punten (4e divisie), Hubert Trepels 85 punten (5e divisie), Joep Vliegen 82 punten (5e divisie), Jesse Gaemers en Wouter ten Vaarwerk 80 punten (4e divisie), Maikel Leurs en Rick Habets 85 punten (4e divisie) en tenslotte Jordy Steins 85 punten in de Jeugddivisie. De solisten met 85 punten of meer ontvingen zelfs een uitnodiging voor de Limburgse Kampioenschappen. 


Deze fantastische prijzenoogst voor de gemotiveerde jeugdige slagwerkers is bereikt door veel inzet en goede opleiding van de slagwerkers in de eigen jeugdopleiding van de drumband in samenwerking met Kumulus Valkenburg. Een dankwoord voor opleiders én solisten, maar natuurlijk vooral een dikke felicitatie!!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!