Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
15 februari 2016
Vastelaovend 2016

3x is scheepsrecht en dat gold ook voor de grote optocht van Hulsberg zoals die in het Beumerwald op Valentijnsdag dan eindelijk plaatsvond….

 


Niet de kleur van de liefde overheerste deze zondag, maar de vrolijke kleuren van de vastelaovend waren weer even terug met als weerbericht code rood-geel-groen!

Het enthousiasme spatte er vanaf en het was totaal niet te merken dat het eigenlijk geen carnaval meer was. De optocht begon nog met een beetje miezerregen, maar al gauw werd het droog en trok de vrolijke stoet door de Hulsbergse straten. Hekkensluiter van deze mooie optocht was natuurlijk 'ons' prinsenpaar Prins Jeffrey I en prinses Maike die glunderend op hun prinsenwagen stonden! Beumerwald A L A A F ! Tot volgend jaor!

Mooie foto's van deze stoet vindt je terug in het fotoalbum!  
 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!