Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
08 juli 2014
Toepavond

Op de 57e verjaardag van Drumband St. Rochus (07-07-1957) was het tijd voor hun jaarlijkse toepavond. 


Deze avond is de voorbode voor het zomerreces van de tamboers en is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken traditie. 

 
Het café van verenigingslokaal Op de Trepkes was binnen no time uitgegroeid tot een ware kaarttempel en met 7 toeptafels van 5 personen was het een gezellige, drukke boel. 

Nadat de meeste strijd gestreden was, iedereen flink gepast had, of de knokkels blauw had geklopt en het 'ich goan mit' diverse keren door het café te horen was geweest, waren er uiteindelijk 7 tafelwinnaars over die gezamenlijk mochten strijden om de felbegeerde hoofdprijs. 

De finalisten waren (in willekeurige volgorde) Roy Souren, Hub Hamers, Wouter ten Vaarwerk, Hubert Trepels, Peter Vankan, Hub Colaris en Bjorn Vleugels. Wederom het bewijs dat de jeugd goed aan de weg timmert bij de Drumband, want Wouter, Hubert en Roy gaven zich niet zomaar gewonnen. 

Het werd een gezellige, doch heftige wedstrijd waarbij vooral Roy Souren zich niet zomaar liet wegblazen door de geroutineerde kaartheren. Het uiteindelijke winnarspodium zag er als volgt uit: 
1) Hub Colaris, 2) Roy Souren, 3) Hub Hamers sr. en 4) Hubert Trepels. Hub Colaris mag zich met deze 3e overwinning op rij inmiddels Toepkeizer noemen ! Maar... onderschat de jeugd niet, ze komen eraan !! Heren allemaal van harte gefeliciteerd. 

In het foto album staan een aantal foto's om terug te blikken op een wederom geslaagde avond !

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!