Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
18 september 2013
Te gast op Basisschool Hulsberg

Slagwerkers gezocht op Basisschool Hulsberg

Op donderdag 5 september waren een aantal leden van Drumband St. Rochus samen met muziekleraar (en St. Rochuslid) Henk Martens te gast op Basisschool Hulsberg.  

 

Zij hebben daar met leerlingen van groep 4, 5 en 6 bij elkaar gezeten en hen nader kennis laten maken met de diverse instrumenten die bespeeld kunnen worden binnen de St. Rochus drumband. Eerst werd er uitgebreid tekst en uitleg gegeven over de instrumenten en vervolgens mochten de kinderen zelf een instrument uitkiezen om eens te proberen en te kijken of ze het leuk vonden.

De tijd dat men alleen de (kleine) trom speelde, ligt al lang achter ons. Uiteraard is de trom het belangrijkste instrument, maar tegenwoordig zijn er ook tal van andere - melodische - instrumenten die binnen de drumband gebruikt worden en die een slagwerkgroep tot een ware percussiegroep maken.  Dus ben je 6 jaar of ouder en heb je interesse? Kom dan geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen op een Drumbandrepetitie die iedere maandagavond wordt gehouden in Cafe-Zaal Op de Trepkes, Hulsberg vanaf 20.00u. Er kan op ieder moment gestart worden met de jeugdopleiding. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!