Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
09 november 2013
Geslaagde Tambourmaitre

Intensieve tambourmaitrecursus door Bjorn Vleugels met mooi resultaat afgerond
 
Geslaagde tambour-maître!

Björn Vleugels, sinds 12 oktober jl. officieel benoemd tot tambour-maître van Drumband St. Rochus, heeft op zaterdag 9 november zijn tambour-maîtrecursus met goed gevolg afgesloten. 

Eind augustus begon hij aan een cursus voor aanstormende tambour-maîtretalenten. Maar liefst 6 zaterdagen was hij te vinden in Roggel, alwaar een 11-tal cursisten de opleiding volgden. De praktijkgerichte cursus was in deskundige handen van docent Nico Dassen en had speciale aandacht voor persoonlijke presentatie en houding van de tambour-maître. Maar het waren niet alleen de zaterdagen waarop geoefend werd, ook thuis moest hij aan de bak. De cursus ging uit van ca. 2 uur thuisstudie en dat heeft hij geweten! Niet alleen was hij veel in de garage of in de tuin te vinden om de diverse houdingen en pasjes onder de knie te krijgen, ook zat hij regelmatig met zijn neus in de theorieboeken. 

Maar zijn noeste arbeid heeft geloond! Hij heeft de cursus met goed gevolg afgesloten en ontving een mooi, door de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen erkend certificaat. Namens de gehele Drumbandfamilie willen we bij deze onze hartelijke felicitaties overbrengen en hem geluk wensen met zijn behaalde resultaat !

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!