Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
11 oktober 2014
St. Rochusfeest!

Op zaterdag 11 oktober houdt Drumband St. Rochus weer haar jaarlijks St. Rochusfeest. 

 
Zoals gebruikelijk luistert de vereniging de H. Mis op om 19.00u in de St. Clemens kerk. Hieraan voorafgaande brengen zij een bezoek aan de Wissengrachtse begraafplaats ter herdenking van hun overleden leden. Aansluitend vindt de feestavond plaats die begint met het decoreren en feliciteren van hun jubilarissen. 
Dit jaar is dat spelend lid Ellen ten Vaarwerk die 10 jaar bij de vereniging is en onderscheiden wordt door de voorzitter van het districtsbestuur van de Bond van Limburgse Tamboerkorpsen. 
De niet-spelende leden Dave & Inge Bouwens (10 jaar), Hub Franssen (10 jaar) en Henk ten Vaarwerk (25 jaar) vieren ook hun Drumbandjubileum. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om deze jubilarissen te komen feliciteren in Café-Zaal Op de Trepkes, Kerkheuvel 8 te Hulsberg, vanaf 20.30u.

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!