Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
20 juni 2014
St. Rochus te gast in Bad Munstereifel

Komende dagen zal de Rochuskaravaan neerstrijken in Bad Munstereifel.

Deze mooie historische stad is het hele weekend het toneel voor een Internationales Musikfest.

 

Al jaren ontvangen wij een uitnodiging van Brassband Grün Weis 2004 om deel te nemen aan het door hun georganiseerde internationaal muziekfestival. Maar helaas konden wij vanwege andere agendaverplichtingen nooit op hun uitnodiging ingaan. Tot dit jaar…    We zijn verheugd om een concert te mogen geven in deze gezellige, romantische stad, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen in het Kreis Euskirchen.

We nemen zaterdagmiddag deel aan een korte optocht met een kranslegging op een begraafplaats, waarna op zondagochtend om 11.30u ons concert op de Marktplatz gepland staat. De optocht met 'defile am Rathaus' start om 14.30u en voert ons door de ongetwijfeld mooie straatjes en pleintjes die deze stad rijk is.

Logistiek heeft het wel wat voeten in de aarde (gehad), maar dankzij de hulp van Ad Triepels (voor het lenen van de pauken), het lenen van de aanhangwagen van Frank Souren (Bouwservice Souren) en het gebruik mogen maken van melodische instrumenten van het ook aanwezige Fluit- en Tamboerkorps Prinses Marijke Heerlerbaan zijn we in staat een volwaardig, populair concert te geven.
We zullen een aantal nieuwe werken ten gehore brengen (zoals Tarzan, Africa) dus het belooft een mooie, doch ook spannende zondagochtend te worden!

De weergoden zijn ons gunstig gestemd, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en gezellig muziekweekend van te maken. Heeft u nog geen plannen voor dit weekend? U weet nu waar u moet zijn!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!