Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
01 juni 2017
St. Rochus neemt deel aan unieke Taptoe in Houthem


Op vrijdag 16 juni a.s. organiseert het klaroenkorps van de Houthemse schutterij St. Martinus een taptoe in de unieke entourage van het kasteel Chateau St. Gerlach. Ook Drumband St. Rochus zal - net zoals 6 jaar geleden - deelnemen aan deze taptoe, waaraan diverse drumbands, slagwerkgroepen, jachthoorn- en klaroenkorpsen én WMC toppers hun mars- en showfiguren op eigen muziek uitvoeren.

 

De Taptoe wordt om 19.30u geopend op het fraaie landgoed van St. Gerlach, waarna de Hulsbergse tamboers om 19.40u het spits mogen afbijten. Nadat alle korpsen aan de beurt zijn geweest, vindt om 22.30u de finale plaats met een gemeenschappelijk optreden van alle deelnemende korpsen op het taptoeveld. 

Het belooft wederom een mooi spektakel te worden en Drumband St. Rochus zal zich dan ook met trots presenteren aan een breed publiek middels een mooie show en exercitie met verrassende effecten. 
Toegangskaarten zijn te koop via de VVV kantoren, de VVV website en via deze website: https://www.tickli.nl/ticketshop/tickets/330

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!