Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
22 november 2015
Receptie Bondsconcours

En met een gezellige receptie zaterdag 21 november sloten we onze drukke concourstijd op een feestelijke wijze af. 
 

Een drukke tijd waarin we samen veel geleerd hebben, veel geoefend, veel gemarcheerd en ondanks de drukte ook met elkaar veel plezier gehad hebben. En - dat werd gisteren door verschillende sprekers ook aangehaald - is het allerbelangrijkste: het plezier onderling in onze Drumbandfamilie en het trotse gevoel dat binnen onze club heerst!

Dank aan onze trouwe supporters die ook gisteren weer aanwezig waren, dank aan alle dorpsgenoten, bevriende verenigingen, dank voor de mooie woorden en de hartelijke felicitaties en de mooie muzikale serenade van Kon. Fanfare St. Caecilia!

En, het lijkt nog ver weg, maar noteer alvast onze volgende muzikale activiteit: het Nieuwjaarsconcert op zondag 3 januari! Wederom samen met bovengenoemde bevriende Fanfare verzorgen wij graag op de 1e zondag in het nieuwe jaar het inmiddels niet meer weg te denken Nieuwjaarsconcert!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!