Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
24 december 2014
Nieuwjaarsconcert

Op zondag 4 januari organiseren wij samen met onze bevriende Kon. Fanfare St. Caecilia het inmiddels traditionele Nieuwjaarsconcert.
 

Dit inmiddels welbekende en gezellige concert vindt haar oorsprong tien jaar geleden en viert dus haar eerste decennium!

Plaats van handeling is Gemeenschapshuis De Lange Berg in Hulsberg. Het muzikale samenzijn start om 14.00 uur. Kenmerkend voor dit middagconcert is haar zeer publiekvriendelijke karakter.
De beide verenigingen brengen beurtelings hun muziekwerken ten gehoor, ook zal een Fanfare ensemble een gezamenlijk nummer ten gehore brengen met een percussiegroep van de Drumband.
Na afloop is er uiteraard voldoende gelegenheid om na te borrelen en in een muziekvriendelijke ambiance elkaar de beste wensen mee te geven.

Wij verheugen ons erop om u een mooie middag te kunnen bezorgen en verwelkomen u graag op deze eerste zondag in het nieuwe jaar!

 

 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!