Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
23 december 2015
Nieuwjaarsconcert Hulsberg

Het nieuwe jaar kun je maar beter openen met een muzikale groet! Althans dat dachten Drumband St. Rochus en Kon. Fanfare St. Caecilia ruim 12 jaar geleden...
 

.... En met die gedachte in hun achterhoofd organiseren zij wederom hun traditionele Nieuwjaarsconcert op zondag 3 januari 2016!

Dit inmiddels welbekende en gezellige concert is niet meer weg te denken uit de Hulsbergse gemeenschap. 
Plaats van handeling is ons Gemeenschapshuis De Lange Berg in Hulsberg. Het muzikale samenzijn start om 14.00 uur. Kenmerkend voor dit middagconcert is haar zeer publiekvriendelijke karakter. 
De beide verenigingen brengen beurtelings hun muziekwerken ten gehoor. Na afloop is uiteraard voldoende gelegenheid om na te borrelen en in een muziekvriendelijke ambiance elkaar de beste wensen mee te geven.

De bevriende muziekverenigingen verheugen zich erop u een mooie middag te kunnen bezorgen en verwelkomen u graag op deze eerste zondag in het nieuwe jaar!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!