Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
17 april 2016
Nieuwe voorzitter voor St. Rochus!

Op de Algemene Jaarvergadering van 17 april vonden een tweetal wijzigingen plaats binnen het bestuur van de Hulsbergse Drumband. 
Leon Bertram is toegetreden tot het bestuur en werd hartelijk welkom geheten binnen de leiding van de vereniging.

 

Daarnaast vond er een voorzitterswissel plaats. Hub Hamers sr. heeft exact twee jaar geleden de (tijdelijke) voorzittersrol op zich genomen toen deze vacant werd. Joep Limpens is op diezelfde dag toegetreden tot het bestuur. Nadat laatstgenoemde al jarenlang een enthousiast spelend lid is, heeft hij dus ook al twee jaar kunnen proeven aan een bestuursfunctie. Hij doet er nu dus nog een schepje bovenop en door de Algemene Jaarvergadering werd hij unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter en kreeg hij uit handen van Hub de voorzittershamer uitgereikt. 

Hub blijft deel uitmaken van het bestuur en dus kunnen wij nog volop gebruik maken van zijn expertise. Vanuit deze plaats wensen wij zowel Leon als Joep veel succes en plezier in hun nieuwe rol!

 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!