Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
02 oktober 2013
Moage veer uch evekes veursjtèlle ......

Nieuwe instructeur Drumband St. Rochus, Hulsberg

Drumband St. Rochus uit Hulsberg beschikt sinds begin september over een nieuwe instructeur. Na een korte, intensieve zoektocht werd een geschikte kandidaat gevonden in de persoon van Stan Beckers.
Deze 22-jarige Roermondenaar woont momenteel in Maastricht alwaar hij aan het Conservatorium studeert.

 

Stan Beckers is muzikaal zeer actief op diverse fronten; hij drumt bij de BigBand Tiltvibe uit Roermond en helpt uit bij verschillende regionale orkesten, zoals het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest en het Limburgs Fanfare Orkest. Daarnaast dirigeert hij de jeugddrumband van St. David Voerendaal en Drumband St. Blasius uit Cadier en Keer.
De Hulsbergse slagwerkers zijn trots dat sinds enkele weken ook Drumband St. Rochus aan dit rijtje kan worden toegevoegd. 

In zijn schaarse vrije tijd houdt Stan zich graag bezig met windsurfen. Tenslotte hoopt hij in 2014 af te studeren aan het Conservatorium in de richting Klassiek slagwerk.

Het 1e concert onder muzikale leiding van Stan Beckers vindt plaats tijdens de H. Mis op zaterdag 12 oktober t.g.v. het St. Rochusfeest in de St. Clemenskerk in Hulsberg.  


Drumband St. Rochus is blij deze jeugdige, doch vakkundige instructeur aan haar gelederen toe te mogen voegen en ziet een muzikale toekomst met hem vol vertrouwen tegemoet! 

 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!