Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
04 september 2017
Nieuwe dirigent voor St. Rochus!

Na een korte zoektocht zijn we blij jullie te kunnen mededelen dat we een nieuwe muzikaal leider hebben gevonden in de persoon van Tim Aerdts oet Remunj.

 

Tim is 34 jaar en begon reeds op zeer jonge leeftijd met het bespelen van slagwerk. Hij studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam en volgde verschillende Masterclasses bij o.a Albert Ludwig, Hans Eijkenaar, Peter de Vries, Ronald Ent, Mike Schäperclaus en Bogdan Bacanu.

Ook studeerde hij Hafa-directie bij muziekschool Kreato en later bij Dhr. Pierre Kuijpers.
Momenteel speelt hij geregeld mee in muziekgezelschappen als solo- en gastspeler en geeft hij regelmatig groepsrepetities en workshops voor slagwerk.
Tim is dirigent van de slagwerkgroep Fanfare St. Jan Sittard-Leijenbroek, Harmonie St. Pieter Maastricht, Drumband EMM Wessem en sinds kort mag hij ook Drumband St. Rochus aan dit mooie lijstje toevoegen. 
Hij geeft slagwerkles bij verschillende muziekverenigingen in Limburg en hij verzorgt muziekprojecten op een aantal basisscholen.

St. Rochus is blij met deze ervaren versterking en is ervan overtuigd samen met Tim verder te bouwen aan de mooie, muzikale toekomst van St. Rochus.

Tim, nogmaals van harte welkom in os sjaone Hölsberg en... succes! 

     

 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!