Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
23 maart 2014
Limburgs Kampioenschap Solisten

Mooie resultaten

In navolging van hun goede resultaten op het LBT Solistenconcours eind januari, ontvingen Jesse Gaemers en Wouter ten Vaarwerk een uitnodiging voor de Limburgse Kampioenschappen solisten. Deze Limburgse strijd vond plaats op zondag 23 maart in Melick. 
 

Solisten Jesse en Wouter kwamen om 08.30u bij elkaar in verenigingslokaal Op de Trepkes. Nadat zij alle instrumentarium hadden ingeladen, vertrokken zij met hun gevolg naar Melick, alwaar het stond te gebeuren. 
Jesse beet het spits af om 10.17u en Wouter volgde om 10.42u. De bekendmaking van de voorlopige resultaten was omstreeks 12.30u. Al gauw werd duidelijk dat de heren ook tijdens dit LK weer mooie prestaties hadden neergezet. Met een mooi puntenaantal van 86 punten voor Jesse en 82 punten voor Wouter keerden zij allebei huiswaarts met een mooie 1e prijs ! En niet te vergeten een uitnodiging voor het Nederlands Kampioenschap op zak! 

Heren, wederom gefeliciteerd met deze sjieke resultaten !!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!