Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
22 juni 2016
Met vlag en wimpel geslaagd !

Op een paar dagen na was het vandaag exact 2 jaar geleden dat onze instructeur Stan Beckers met het geweldige cijfer van een 9 slaagde voor zijn opleiding klassiek slagwerk (bachelor). 
 


Hij besloot hierop nog 2 jaar langer door te studeren aan het Conservatorium in Maastricht en deed er dus nog een schepje bovenop.

Vandaag was eindelijk de dag aangebroken voor zijn ‘final master exam percussion’. Omstreeks 15.45u trad hij voor het voetlicht van een deskundige jury en sloot hij zijn masteropleiding klassiek slagwerk af met een uitvoering op pauken, snare drum en een set up van verschillende instrumenten.

Dat Stan (liefkozend ook wel Sjtan genoemd..) veel talent heeft en heel wat in zijn ‘mars’ heeft, wisten wij natuurlijk al lang. Dit bleek natuurlijk jaren geleden al. Maar ook vandaag wist hij weer iedereen hiervan te overtuigen. Hij slaagde .... wederom met een 9!!

Stan van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat !! Wij zijn er trots op jou als instructeur te mogen hebben en hopen natuurlijk dat wij nog veel van jou mogen leren!

En last, but zeker not least kunnen wij u melden dat Stan afgelopen maandag geslaagd is voor zijn toelatingsexamen en daarmee dus aangenomen is voor de HaFa directie opleiding!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!