Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
26 januari 2014
Jeugdige slagwerkers succesvol in Kerkrade

Weer succes voor solisten!

Op zondag 26 januari jl. namen een aantal slagwerksolisten deel aan de solistenwedstrijd zoals die jaarlijks door de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT) wordt georganiseerd. Het solistenconcours van het district Heerlen werd dit jaar in Kerkrade georganiseerd door Fluit- en Tamboerkorps Wilhelmina-Holz.
 

Lotte Vliegen beet het spits af en startte rond 14.35u op kleine trom. Achtereenvolgens waren aan de beurt Joep Vliegen op kleine trom, Roy Souren op xylofoon, Wouter ten Vaarwerk multipercussion en Jesse Gaemers ook multipercussion.

Het vele oefenen met Wim, Bjorn en Stan had zich geloond: alle solisten mochten huiswaarts keren met een mooie, 1e prijs op zak. Dankzij hun puntenaantal mochten Wouter en Jesse zelfs een uitnodiging voor de Limburgse Kampioenschappen in ontvangst nemen!

De exacte uitslag ziet er als volgt uit:

Lotte Vliegen                     80 punten
Joep Vliegen                      83 punten
Roy Souren                         84 punten
Wouter ten Vaarwerk     87 punten
Jesse Gaemers                   85 punten


Voor alle overige uitslagen, kijk op de site van district Heerlen: www.lbtdistrictheerlen.nl
Voor een aantal actiefoto's: check het foto album.   


Wij zijn natuurlijk erg trots op deze mooie resultaten en we feliciteren de dame en heren dan ook van harte met hun mooie prestaties! 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!