Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
18 mei 2014
Geslaagde Zeipkistenrace

Ook Drumband St. Rochus present bij de 1e Hulsbergse Zeipkistenrace!
 
SV Hulsberg organiseerde op zondag 18 mei in het kader van hun 75-jarig bestaan een zeipkistenrace. De jubilerende voetbalclub had een mooi, uiteraard hellend, parcours uitgezet op Camping 't Hemelke alwaar het die zondag goed toeven was. Heerlijk zonnetje, gezellig publiek en uiteraard een heleboel originele zeipkisten. Ook 2 teams van Drumband St. Rochus hadden zich uitgesloofd om er iets moois van te maken. Afvaardiging vanuit de Drumband waren de Teams Grof Geschut - Maikel Leurs, Joep Vliegen, Rick Habets en Roy Souren - en Bert & Ernie - Bert Limpens, Joep Limpens, Jean-Pierre Nelissen en Hub Hamers sr.

Beide teams lieten zich van hun beste kant zien; ze gooiden zich letterlijk in (en uit) de bocht…..  Coureur Joep Vliegen ging zo enthousiast richting finish dat hij bijna het publiek invloog. Gelukkig kwam hij er zonder kleerscheuren vanaf. Bovendien zorgde hij hiermee ook voor een beetje showelement, want enig vlieg- en stuntwerk is hier wel geoorloofd !

De zeipkist van Bert & Ernie was helaas niet meer in staat om zelfstandig de laatste afdaling te maken… hun loyaliteit ten opzichte van een ander team dat 'even hun kar wilde lenen' deed hen de das om…. ;-) Maar dat andere team (Jeffrey Bertram en Roel Lousberg) zorgde er tenslotte wel voor dat ze over de eindstreep kwamen….. En dit leverde hen uiteindelijk de Pechprijs op, dus al met al geluk bij een ongeluk !

Algehele winnaar van dit gezellige spektakel was Drumbandleerling Jordy Steins met zijn vader Ruud die een spectaculaire eindtijd neerzette. Dus toch een St. Rochusafvaardiging op het winnaarspodium!

U kunt in het fotoalbum op onze Facebookpagina een aantal foto's terugvinden en weer helemaal terug in de sfeer komen bij het zien van een aantal filmpjes! Klik rechtsboven aan deze pagina op het Facebooklogo.

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!