Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
19 juni 2014
Geslaagde instructeur

Stan Beckers rondt het Conservatorium af met een 9 !!

Voor ons was hij al lang geslaagd, maar sinds hedenochtend is onze instructeur Stan Beckers ook 'echt' geslaagd voor zijn opleiding klassiek slagwerk (bachelor) aan het Conservatorium in Maastricht!

 

Na een intensieve opleiding van 4 jaar was het donderdag 19 juni D-Day. Samen met zijn collegastudent Eric Gherardi betrad hij om 10.00u het podium van het Conservatorium om aan een deskundige jury te laten horen wat hij in zijn mars heeft. Het aanwezige publiek kon genieten van de mooie klanken en handbewegingen die de revue passeerden op pauk, snaretrom, vibrafoon, marimba, drumstel, conga, bongo's, etc. etc. Als afsluitend stuk speelde hij samen met Eric het geweldige stuk 'Octabones' op marimba waarbij zij ook op de tegenoverstaande marimba moesten spelen. Een must voor het oor én voor het oog. Echte topsport!

Na wat een eeuwigheid leek te duren, werd hij bij de jury geroepen die hem voor zijn harde werken en talent beloonde met het prachtige cijfer 9 !!! De vlag kan dus uit in Roermond en Maastricht met het bereiken van deze mijlpaal. Dat hij de smaak goed te pakken heeft, bewijst het feit dat hij ook meteen toegelaten wordt tot de masteropleiding slagwerk waar hij de komende 2 jaar zijn muzikale passie in kwijt kan.

Stan, van harte gefeliciteerd met dit ge-wel-di-ge resultaat !!
Ook feliciteren wij Eric Gherardi met zijn slagen!
Heren, veel succes voor de toekomst!

En Stan dat we nog maar veel van jou mogen leren! ;-)

 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!