Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
06 januari 2014
Goede muzikale start van 2014

Geslaagd Nieuwjaarsconcert! 


Op de 1e zondag van het nieuwe jaar organiseerden wij samen met onze bevriende muziekverenigingen het Gospelkoor en de Kon. Fanfare St. Caecilia het Nieuwjaarsconcert. Deze traditie is 9 jaar geleden geboren en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Hulsbergse gemeenschap.
 

Om 14.00u startte het concert in het goed gevulde Gemeenschapshuis met de zangnoten van het Gospelkoor. Zij zorgden voor een mooi begin van de middag dankzij hun populaire klanken van o.a. Krezip en Coldplay. Hierna waren wij - 'de trommelaere' - aan de beurt. Ondanks dat instructeur Stan al een concert met ons had gegeven tijdens het St. Rochusfeest, was dit toch eigenlijk wel de echte Hulsbergse vuurdoop voor hem. Gelukkig speelden de zenuwen ons geen parten; de (melodische) noten klonken goed en de muziekwerken Saiha en Mallet Groove werden zelfs onder luid gejuich ontvangen!

Vervolgens was de Fanfare aan de beurt. Zij speelden o.a. de vrolijke Radetzky mars en brachten een mooie Michael Jackson medley ten gehore. Nadat zij hun concert afsloten met een populaire medley samen met het Gospelkoor, leek het concert ten einde te lopen…... totdat er opeens een aantal 'mannen in witte pakken' het podium op kwam lopen. Getooid met een hoedje of pet en een coole zonnebril waren de Drumband tambours haast onherkenbaar. Zij lieten zien dat je niet perse een trom nodig hebt om muziek te maken en in dit geval maakten zij gebruik van heuse olievaten om de middag spetterend af te sluiten. Nadat zij hun 'oorverdovende' klanken ten gehore hadden gebracht, was het gezellige concert dan echt ten einde en kon iedereen nog in een gezellige ambiance een lekker drankje nuttigen.  

Kortom, er kan wederom terug gekeken worden op een geslaagde, mooie muzikale start van het jaar. Een dankwoord aan alle aanwezigen en hopelijk mogen wij volgend jaar tijdens het 1e lustrum van dit nieuwsjaarsconcert weer van de partij zijn.
Voor een kleine sfeerimpressie: check de foto's in het fotoalbum op onze site. 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!