Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
24 december 2016
Fijne feestdagen !

Op de valreep van het oude jaar willen wij eenieder die ons in 2016 wederom gunstig gezind is geweest, hele fijne en gezegende kerstdagen toewensen. Wij zijn dankbaar voor uw steun, in welke vorm dan ook!
 

Dankbaar voor uw bezoek aan een van onze concerten, maar zeker ook dankbaar voor uw financiële steun door het geven van een donatie of het kopen van de Kalender. Dit alles draagt ertoe bij dat wij nieuwe, jeugdige leerlingen enthousiast kunnen maken voor de muziek middels een gedegen opleiding. Ook kunnen we dankzij die steun nieuwe instrumenten en uniformen aanschaffen.

In het nieuwe jaar hopen wij u weer veelvuldig te mogen begroeten. We starten het jaar uiteraard weer op een muzikale wijze en wel op zondag 8 januari, waar we om 14.00u samen met onze muziekvrienden van Kon. Fanfare St. Caecilia in het Hulsbergse gemeenschapshuis het Nieuwjaarsconcert verzorgen. Graag tot ziens op 8 januari en voor nu: een mooi Kerstfeest toegewenst voor u en eenieder die u dierbaar is en alvast een heel gelukkig 2017 !

Hartelijke muzikale groeten,
Bestuur, leden en instructeur Drumband St. Rochus

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!