Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
17 mei 2018
Erelid Frans Cobben overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op dinsdag 15 mei ons erelid Frans Cobben op 83-jarige leeftijd, thuis in Vaesrade, is overleden.
 

Frans - bij velen beter bekend als Frens - was de 2e dirigent van onze vereniging, maar eigenlijk de 1e muzikaal leider van de drumband: onze vereniging werd namelijk in 1957 opgericht als jeugdschutterij. Jaren later bleek er bij de jeugd meer belangstelling te zijn voor het trommelen dan voor het schuttersgebeuren. In januari 1967 werd dan ook besloten de vereniging voort te zetten met alleen nog maar een drumband. Vanaf die tijd heeft Frens het muzikale stokje gezwaaid en onder zijn bewind werden diverse successen behaald, zoals een Limburgs Kampioenschap en een succesvolle deelname aan het WMC. Frens was 26 jaar dirigent van onze drumband en reeds 51 jaar lid.

Ons medeleven gaat uit naar familie Cobben en allen die hem geliefd waren. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies en vooral veel kracht bij zijn afscheidsdienst die plaats zal vinden op woensdag 23 mei om 12.00u in Crematorium Schifferheide, Kerkrade.

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!