Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
09 november 2014
Eerste vlucht RochusAir meer dan geslaagd!

De eerste vliegtuigvlucht ging in 1903 de lucht in...... 

Drumband St. Rochus volgde exact 111 jaar later en schreef op 8 november 2014 geschiedenis met de 1e reis van RochusAir!
 
Onze gezagsvoerder Ruud Vliegen (what's in a name..) met zijn charmante stewardessen Claire en Marieke heette de mensen op een geweldige manier welkom. Ze waarschuwden de passagiers voor enige turbulentie en nadat alle handbagage was opgeborgen en iedereen een plekje had gevonden aan boord van onze Airbus 2014, kon de muzikale rondreis beginnen. Van de landingsbaan in de Schoolstraat werd een vlucht gemaakt naar London, America en Africa. Na een korte tussenstop vervolgden wij onze weg naar Egypte en het Verre Oosten. Dankzij de nieuwste technieken van Airbus 2014 kon reeds om 22.15u de landing worden ingezet om weer thuis te komen in ons eigen vertrouwde Limburg. 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, geweldige eerste vlucht van RochusAir. De passagiers gedroegen zich voorbeeldig, van de spuugzakjes werd gelukkig geen gebruik gemaakt, het toilet was niet verstopt en ook de catering was meer dan prima verzorgd. 

Dankzij de fijne muzikale samenwerking en ondersteuning van de dames en heren van The Young Voices mogen we terugblikken op een sjiek Promsconcert! 

De Rochuscrew heeft in ieder geval vele maanden met veel enthousiasme en bevlogenheid gerepeteerd aan nieuwe muziekwerken. Tarzan, America, Africa, Japanese Drumming, het passeerde allemaal de revue tijdens onze 1e muzikale rondreis. Er moet altijd iemand aan het roer staan, in dit geval aan het vliegtuigroer en we hadden deze reis dan ook nooit kunnen maken zonder onze geweldige piloot Stan Beckers !! 

Voorlopig gaat de Airbus van RochusAir even de hangar in, maar er zullen nog vele vluchten volgen!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!