Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
05 juli 2017
Drumband St. Rochus viert feest!

Drumband St. Rochus is jarig!
Dit jaar, om precies te zijn op vrijdag 7 juli, bestaat Drumband St. Rochus 60 jaar ! 

 

Wij vieren in het weekend van 7 t/m 10 juli ons Diamanten bestaansfeest middels een groot feest in de feesthal van Camping 't Hemelke, Klimmenerweg 10 te Hulsberg.

De vrijdagavond start met een jubileumreceptie, waarin eenieder in de gelegenheid wordt gesteld de jubilerende vereniging en de jubilarissen een handje te komen geven. De receptie begint om 20.00u. 

Op de zaterdagavond gaan we lekker feesten met het alom bekende Anderkovver dat garant staat voor een geweldige happening. Er is geen voorverkoop, kaarten kunnen gewoon aan de avondkassa gekocht worden (8.-). Deze gezellige feestavond begint rond 21.00u. 

Zondagmiddag starten we om 13.00u met een drietal publieksconcerten met medewerking van Drumband Marijke uit Hoensbroek, Drumfanfare en Majorettenpeloton Parcifal uit Brunssum en Fluit- en Tamboerkorps Odeon uit Terwinselen. 
Aansluitend begint een gezellig spätshoppen met medewerking van de Hulsbergse kapel Sumavanka en de mannen van Volle Pulle met hun mooie, steirischse muziek. Entree is uiteraard gratis, dus kom uch lekker eine drinke en neem gerust de kids mee; zij kunnen naar hartenlust spelen in de mooie speeltuin en op de aanwezige luchtkussens!
 
Dit feestweekend wordt afgesloten op de maandagavond met 'divorced kienen' om 20.00u. Dit is een ludieke kienavond, waarbij de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar een gezellige kienavond gaan beleven met niet alledaagse kienprijzen. Ook zijn er deze avond speciale acts en Limburgse artiesten van de partij, zoals Marleen Rutten, Andy & Roy en Mr. Loco Loco!!

Wij hopen u te mogen begroten tijdens ons feestweekend, u bent in ieder geval van harte uitgenodigd!  

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!