Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
05 juni 2014
Drumband St. Rochus pakt haar koffers

Gaat u mee aan boord van Rochusair ? U bent van harte welkom...  
Fly with us into the music!


De Hulsbergse tamboers zijn momenteel druk met hun voorbereidingen op het 'promsconcert' zoals zij dat op zaterdag 8 november a.s. organiseren in Gemeenschapshuis De Lange Berg.
 
St. Rochus nodigt u uit aan boord van 'Rochus Air' om een muzikale tocht te maken naar verschillende delen van de wereld. 'Fly with us into the Music' is dan ook de titel van dit populaire concert. De Drumband organiseert dit concert samen met het Voerendaalse koor The Young Voices o.l.v. Gerald Wijnen. U kunt op ieder continent genieten van de sfeer in de vorm van beeld en muziek. Er worden combinaties gemaakt tussen koor, Drumband, maar ook enkele kleinere slagwerkgroepen zullen voor u optreden. Kortom, het belooft een mooie, spectaculaire avond te worden, dus noteer alvast zaterdag 8 november in uw agenda.

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!