Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
18 juni 2017
Druk Drumbandweekend

Een druk, muzikaal weekend ligt achter ons....

Een 
 

Vrijdagavond waren we te gast bij Schutterij St. Martinus in Houthem. We mochten in de mooie entourage van Chateau St. Gerlach meedoen aan de Taptoe die zij organiseerde. Een sfeervolle avond met mooie korpsen, kanonschoten en een spetterend vuurwerk ter afsluiting.

Op zaterdagochtend hebben we nog een extra repettie ingelast voor onze deelname aan het drumbandfestival van Drumband Marijke, Hoensbroek. Onder een stralende (en zeer warme) zon liepen we met nog 12 andere korpsen door de straten van Lotbroek. Om 16.30u gaven we een mooi concert. In de tussentijd werden we gastvrij verzorgd door de organisatie met heerlijke 'kouw sjottel' en als toetje een lekkere beschuit met roze muisjes die onze voorzitter namens zijn kersverse dochter Anke had meegenomen.

Kijk voor een korte sfeerimpressie in ons foto album! 

Al met al een gezellig weekend en een mooi voorproefje op ons eigen feestweekend over 3 weken!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!