Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
10 september 2015
Districtsfestival Heerlen

Op zondag 13 september zal Drumband St. Rochus deelnemen aan het festival van het district Heerlen van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen. Kon. Fanfare Aloysiana organiseert dit festival in Landgraaf.

 


Om 13.45u zullen onze tamboers hun concertwerk (concourswerk) ten gehore brengen en laten beoordelen door een deskundige jury. Dit is de eerste keer dat het concourswerk beoordeeld wordt..... Deze beoordeling is een goede graadmeter voor onze drukke voorbereidingen voor het Bondsconcours waar wij op zondag 15 november a.s. aan zullen deelnemen. 

Om 15.15u start de optocht/defilé. Plaats van handeling is Zalencentrum De Brandpoort, Hoogstraat 191 in Landgraaf (bij Winkelcentrum Op de Kamp). U bent van harte uitgenodigd !

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!