Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
04 april 2017
Demonstratie Slagwerk - Klinkend Perspectief

Klinkend Perspectief is een muziek educatief programma voor leerlingen van groep 5 in het basisonderwijs. Al enkele jaren volgt Drumband St. Rochus dit programma samen met Fanfare St. Clemens en de Kon. Fanfare St. Caecilia. Dit mooie project komt in Hulsberg tot stand in een samenwerking tussen SMK (Stichting Muziekschool Parkstad) en Basisschool Hulsberg.
 

Niet alleen krijgen de kinderen wekelijks op school muziekles van een vakleerkracht, zij mogen ook zelf diverse muziekinstrumenten uitproberen in drie live demonstraties (hout – koper – slagwerk).

Dinsdag 4 april was het de beurt aan enkele leden van Drumband St. Rochus om een korte presentatie / demonstratie te verzorgen over de veelzijdigheid van de diverse slagwerkinstrumenten en hen kort mee te nemen in de interessante percussiewereld. Basisschoolleerling én Drumbandlid Jordy Steins liet zijn medescholieren een mooi stukje slagwerk horen dat hij onlangs op het Limburgse Kampioenschap solisten ten gehore heeft gebracht. De foto's in ons foto album geven een kort sfeerbeeld van deze geslaagde middag.

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!