Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
08 april 2015
Concert Hoevefeest 12 april

Het begint intussen al een mooie traditie te worden.... ons concertoptreden op het jaarlijks Hoevefeest zoals dat a.s. weekend door Kon. Fanfare St. Caecilia op Camping 't Hemelke wordt georganiseerd.
 

Nadat het weekend op vrijdag en zaterdag feestelijk wordt geopend door de te gekke muziekklanken van Anderkovver en Tonca, is het op de zondagmiddag tijd voor het 'meer serieuzere werk'.... :-) 

Op deze zondagmiddag wordt er als vanouds een concertmiddag georganiseerd. En hoewel wij ons niet als de aller-serieuste muziekvereniging zouden willen betitelen, is dit toch ook een kant van ons die we graag naar voren toveren. Vooral nu we midden in onze voorbereidingen zitten voor het Bondsconcours (alwaar wij op 15 november a.s. aan deelnemen), willen we ons graag van onze beste kant laten horen.

Wij mogen om 17.00u voor het voetlicht treden en zullen een eerste gedeelte van ons Concoursstuk ten gehore brengen. Toegang is uiteraard gratis en iedereen is dan ook van harte welkom!

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!