Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
14 september 2015
Aanvulling prijzenkast....!

Dat onze deelname aan het Districtsfestival op zondag 13 september spannend zou worden, was vooraf al bekend…


 

Spannend omdat het de eerste keer was dat we ons concourswerk lieten beoordelen door een deskundige jury.... diezelfde deskundige jury die ook aanwezig is op ons Bondsconcours! 

In 'opperste staat van paraatheid' stonden de tamboers (en de dirigent.... ;-) om 13.45u ietwat zenuwachtig op het podium. Uiterst geconcentreerd speelden zij het werk Sounds of Centenary Memories. Stokken trilden nog meer dan normaal en ook de hartkloppingen waren bij sommigen bijna hoorbaar in de zaal… maar een gezonde spanning en de juiste concentratie maakten dat we met een goed gevoel terug konden kijken op dit concert. Ook onze marsparade verliep naar tevredenheid. Natuurlijk zijn we er nog niet, maar het was een goede stap in de concoursrichting.

Nadat Stan Beckers nog wat feedback en een kritisch, doch rechtvaardig juryrapport mocht ontvangen, kwam zondagavond het verlossende telefoontje dat we voor onze inspanningen ook nog eens een mooie 1e prijs hadden behaald in de 2e divisie!

Mooie aanvulling voor onze prijzenkast en nog belangrijker: een mooie opsteker voor onze club!!

Foto's staan in het foto album.  

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!