Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
16 november 2015
1e prijs voor St. Rochus op concours!

Zondag 15 november... een dag die de boeken in gaat als een bijzondere dag......
 

 

Ontspannen begonnen we onze reis met 2 bussen vol enthousiaste leden en onze trouwe supportersaanhang. Met gezonde spanning begonnen we om 14.45u aan ons muzikaal avontuur. Het avontuur dat we vol goede moed en wilskracht waren aangegaan met onze muzikaal leider Stan Beckers en tamboermaître Bjorn Vleugels. De gedegen voorbereiding worp zijn vruchten af en - nog beter dan alle andere keren daarvoor - brachten we ons mooie concourswerk ten gehore en liepen we onze marsparade met de verplichte figuren. Trots en opgelucht liepen we het veld af. Een klein half uurtje later hoorden we de jury onze inspanningen belonen met het totaal aantal punten van 82,25 punten, waarvan 0.7 punt in mindering wordt gebracht vanwege tijdsoverschrijding. Een fraaie 1e prijs dus !

Trots is het gevoel dat overheerst en we zijn blij met hetgeen we bereikt hebben MET ZIJN ALLEN! Van jong tot oud, van groot tot klein, van de ervaren leden tot de 10 leden die voor het eerst op concours gingen, we hebben gestreden voor wat we waard zijn en dat gevoel is het allerbelangrijkste. En daarbij moet nogmaals een speciaal woord van dank uitgesproken worden voor onze dirigent STAN BECKERS: dank voor jouw kennis en kunde, inzet, enthousiasme en geduld dat je met ons hebt en chapeau voor het niveau waarop jij ons hebt gebracht in die relatief korte periode dat jij bij onze drumbandfamilie hoort! 
En uiteraard ook een woord van dank voor onze tamboermaître BJORN VLEUGELS. Sinds 2 jaar heeft hij deze nieuwe rol aangenomen en voor dit concours had hij de moeilijke taak zich de marsparade met haar Engelse en Amerikaanse counters en 28 bochten helemaal eigen te maken en dat heeft hij op een geweldige manier, helemaal zelfstandig, gedaan!

Ook een woord van dank aan onze trouwe achterban, de supporters die met de bus zijn meegereisd, de supporters die helemaal naar Venray waren gekomen, de dames en heren die meehielpen met het instrumentarium opzetten en afbreken in de sporthal en de heren die na afloop meteen richting Hulsberg reden om de hele vrachtwagen vol materiaal voor ons uit te laden, super! En natuurlijk iedereen bedankt voor de succeswensingen vooraf en de felicitaties (en steunbetuigingen.... ;-) achteraf. En last, maar zeker niet least, het geweldige muzikale onthaal van Koninklijke Fanfare St. Caecilia bij thuiskomst!! Ook werden we nog verrast door een mooie zangserenade van het GKC!

Zaterdag 21 november a.s. houden we een openbare receptie om 20.00u in ons verenigingslokaal Cafe Op de Trepkes.

Eerst gaan we vandaag met bijna de gehele drumbandfamilie verder napraten, de juryrapporten eens goed doorlezen (....) en gezellig dit bijzondere weekend afsluiten bij Peter en Stephan in de hoeskamer van os durp. 

Share |
Terug
Realisatie dackus.it
Terug naar homepage Verstuur een mail naar ons Schrijf in ons gastenboek!